Je bent jong en je wil wat

Op zoek naar een job met toekomst? Kies dan voor techniek! Ontdek hier alle voordelen van een technische job.

Lees meer

Smart homes en digitale inbrekers

Automatisering staat voor gemak: verwarming die zichzelf regelt, rolluiken die bij het krieken van de dag de eerste zonnestralen binnenlaten, leuke muziek opzetten met een klap in de handen of je garagepoort openen met de smartphone. Het wooncomfort stijgt en het energieverbruik daalt. Woningen worden smarter, maar helaas worden hackers dat ook. Kan je systeem gehackt worden?

Lees meer

30 seconden en een inbreker is binnen

Hoe houd je inbrekers buiten? Door te onderzoeken hoe ze denken. Ons Colpaert lab bestudeerde hoe lang het duurt vooraleer een inbreker binnen is, hoe en wanneer hij dit doet en welke preventiemaatregelen je best neemt.

Lees meer

Vertrek zonder zorgen op reis tijdens de paasvakantie

5 tips om je woning met een gerust hart te verlaten.

Lees meer

De GDPR komt eraan

Op 25 mei 2018 zullen bedrijven die persoonsgegevens verzamelen, volledig moeten voldoen aan de nieuwe set regels van de GDPR-wetgeving. Ook fysieke papieren met gevoelige info scherm je beter af.

Lees meer

Houd inbrekers buiten

Heb je liever geen ongewenste gasten in je (t)huis? Geef inbrekers geen enkele kans dankzij een goed alarmsysteem, al dan niet gecombineerd met camerabewaking. Zo geniet jij en de rest van je gezin van een welverdiende nachtrust en verlaat je zonder zorgen je huis. We geven je graag enkele goedbeveiligde tips.

Lees meer