Inbrekers betrappen met je smartphone?

Je garagepoort automatisch openzetten of zorgen voor sfeerverlichting in de woonkamer via een klap in de handen. Automatisatie is puur gebruiksgemak. En hoeft helemaal geen dure investering te zijn. Nee, wij zorgen voor een upgrade van je bestaande systemen. Zonder de drilboor, sloophamer of koevoet boven te halen. We gaan minutieus te werken. Professioneel en efficiënt. Net zoals je nieuwe automatisatie.

Lees meer

Is rook melden verplicht?

Jaarlijks zorgen in België ongeveer 10.000 branden in gebouwen voor talrijke doden, brandwonden en materiële schadegevallen. Een goeie rookmelder beschermt je woning en gezin. Wanneer is een rookmelder nu verplicht? De experts van Colpaert adviseren je.

Lees meer

Camerabeelden gebruiken als bewijslast?

Als gecertificeerd installateur van camerasystemen reikt onze dienstverlening verder dan enkel het plaatsen van deze systemen om je woning of firma te beschermen. Ontdek hier onder welke 3 voorwaarden je camerabeelden van pas kunnen komen als bewijslast.

Lees meer

Professionals doen het beter

Ontdek hier waarom je het best kiest voor een professionele partner zoals ons en niet voor een doe-het-zelfzaak voor je bewakingscamera's.

Lees meer

Bescherm je woning met je smartphone

Je woning vanop afstand in de gaten houden met je smartphone of tablet? Tegenwoordig kan het. Met een geavanceerde module koppel je je alarmsysteem thuis aan een handige app. Zo krijg je - zelfs aan de andere kant van de wereld - alarmsignalen en zelfs camerabeelden binnen.

Lees meer

Waar rook is, is vuur

Woningbranden komen vaker voor dan je denkt. In België vinden per jaar ongeveer 20.000 woningbranden plaats: in 2017 vielen hierbij 35 doden. 1 op de 3 Belgen denkt nooit aan brandpreventie. Daar doen wij iets aan: ontdek hier hoe je dankzij Colpaert woningbranden voorkomt.

Lees meer

Je bent jong en je wil wat

Op zoek naar een job met toekomst? Kies dan voor techniek! Ontdek hier alle voordelen van een technische job.

Lees meer

Smart homes en digitale inbrekers

Automatisering staat voor gemak: verwarming die zichzelf regelt, rolluiken die bij het krieken van de dag de eerste zonnestralen binnenlaten, leuke muziek opzetten met een klap in de handen of je garagepoort openen met de smartphone. Het wooncomfort stijgt en het energieverbruik daalt. Woningen worden smarter, maar helaas worden hackers dat ook. Kan je systeem gehackt worden?

Lees meer

30 seconden en een inbreker is binnen

Hoe houd je inbrekers buiten? Door te onderzoeken hoe ze denken. Ons Colpaert lab bestudeerde hoe lang het duurt vooraleer een inbreker binnen is, hoe en wanneer hij dit doet en welke preventiemaatregelen je best neemt.

Lees meer

Vertrek zonder zorgen op reis tijdens de paasvakantie

5 tips om je woning met een gerust hart te verlaten.

Lees meer

De GDPR komt eraan

Op 25 mei 2018 zullen bedrijven die persoonsgegevens verzamelen, volledig moeten voldoen aan de nieuwe set regels van de GDPR-wetgeving. Ook fysieke papieren met gevoelige info scherm je beter af.

Lees meer

Houd inbrekers buiten

Heb je liever geen ongewenste gasten in je (t)huis? Geef inbrekers geen enkele kans dankzij een goed alarmsysteem, al dan niet gecombineerd met camerabewaking. Zo geniet jij en de rest van je gezin van een welverdiende nachtrust en verlaat je zonder zorgen je huis. We geven je graag enkele goedbeveiligde tips.

Lees meer