Voor wat je het liefste ziet

Hoe vaak hoorde je de voorbije maanden “Houd het veilig” of “stay  home”. Veel mensen zijn angstig voor de onzichtbare vijand, anderen voelen zich ongenaakbaar.
De juiste houding, daar doen we geen uitspraak over. Wij beschermen jou en wat je lief is tegen andere vijanden.


Je bent gezien

De stille indringer krijgt bij ons geen kans. Leef zoals je het zelf wilt. Bij Colpaert houden we een oogje in het zeil. Onze alarmsystemen en camerabewaking houden je op de hoogte mocht er iets niet pluis zijn. Je thuis even controleren tijdens je afwezigheid?
Ons advies bij alarm- of camerasysteem?

Gezellig en veilig

Tijdens de wintermaanden thuiskomen en je rolluiken en gordijnen zijn neergelaten en dicht. Luxe? Nee hoor. Een stukje comfort en veiligheid die onze automatische rolluiken en gordijnen je geven. 
Gezellig en veilig comfort in huis?

Geen vuiltje aan de lucht

Je hoeft niet persé iets te horen of te zien. Soms bedwelmt het gevaar je of overmant het je tijdens je slaap. CO2, gas of rook, je ontdekt het beter snel. Dat is wat onze CO2-, gas- en rookdetectie systemen voor jou doen. Dit soort detectiesystemen, de rookdetectie, is al even verplicht in je woning. Geen overbodige luxe om voor je kostbaarste bezit te zorgen. 


Wij bij Colpaert doen in veiligheid. Die van jou. Privé en professioneel. Onze expertise en ervaring zorgen voor een persoonlijke aanpak die jou de beste veiligheid garandeert. Aarzel niet ons te contacteren. Beveiliging schrijf je met een hoofdletter C, die van Colpaert in Vichte.