We blijven thuis maar toch slaan inbrekers nog hun slag

3 tips om veilig te vertrekken op daguitstap

Tijdens de zomer van 2020 herontdekten we ons eigen land. Daguitstapjes, fietstochten en wandel-excursies werden de norm. Een aangepaste vorm van reizen die ook het najaar zal kleuren.
Ook al blijven we massaal thuis, inbrekers slaan nog steeds hun slag. Daarom reiken we je graag 3 tips aan om veilig op dagreis te vertrekken.
 

Beter een goeie buur…

Dan een verre vriend. Zorg dat je buurvrouw Maria en buurman Erik goed kent en geef hen een seintje wanneer je er een dagje op uit trekt. Zij houden met plezier een oogje in het zeil en kennen ook de buurt door en door.
Zo ontdekken ze sneller wanneer iets zou niet helemaal snor zit. We geven je graag nog tips.
 

Nog snel even tuinieren

Haal voor je vertrekt je groene vingers boven en maai het gras. Niet de leukste bezigheid maar wel nuttig. Bezoekers met slechte bedoelingen zien lang gras als symbool voor een lange afwezigheid.
 

Alarmsysteem en camerabewaking

Iets ingrijpender, maar zeker geen overbodige luxe. Inbraakbeveiliging in jouw huis zorgt voor een gerust gevoel.
Tegenwoordig bewaak je je huis via je smartphone: met een alarmsysteem en camerabewaking die je met enkele swipes bedient. 
 

Het beste alarmsysteem voor jouw huis?

Wel, een waakhond is al een goeie start. Maar wat als die liever gaat wandelen of zijn trucjes toont? Kies voor zekerheid. Kies voor onze expertise.

Contacteer ons hier