Je bent jong en je wil wat

Werkzekerheid bijvoorbeeld

Op zoek naar een job met toekomst? Kies dan voor techniek! Uit de jongste ranking van de VDAB blijkt dat 6 van de 10 meest gevraagde knelpuntberoepen een technisch profiel vereisen. Wie de stap zet naar de boeiende technologische sector, heeft dus heel wat mogelijkheden. Nog niet helemaal overtuigd? Ontdek hier alle voordelen van een technische job:

Colpaert vacature technieker blog
 

Werkzekerheid

Op de lijst van knelpuntberoepen staan heel wat technische beroepen: je rekent dus op werkzekerheid. Naast een aantrekkelijk loon krijg je bovendien de kans om volop te groeien. Als technieker bij Colpaert krijg je voldoende zelfstandigheid en een afwisselende functie. Enkele boeiende opdrachten binnen je functie:

  • - De montage, bekabeling, indienststelling en onderhoud van beveiligingsinstallaties, waaronder inbraakcentrales, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole

  • - Plaatsen, programmeren en onderhoud van elektronische beveiligingsinstallaties

  • - Oplossen van elektrische of ICT gerelateerde problemen in deze beveiligingsinstallaties

  • - ...

Nog geen ervaring? Geen probleem: bij ons leer je voortdurend bij. We leren je de nieuwste beveiligingstechnologieën kennen en nemen je zo mee in de wondere wereld van de automatisatie.

Bijscholing

De technologisch sector evolueert voortdurend en ook de beveiligingssector staat nooit stil. Denk hierbij maar aan volledig geconnecteerde smart homes. Om helemaal mee te zijn als technieker met de nieuwste technologieën bieden we je bij Colpaert de kans om je continu bij te scholen.

Colpaert vacature technieker blog 02
 

Join the Colpaert team!

We zoeken nog een gemotiveerde technieker om ons team te versterken. Ben je klaar voor een eerste uitdaging? Genoot je een technische opleiding en heb je zin om continu bij te leren?

Bekijk de volledige vacature hier

Wat bieden wij? Je komt terecht in een toffe, familiale werkomgeving waar we je voortdurend, op een persoonlijke manier begeleiden.

Tot binnenkort!

- Het Colpaert team -