Bescherm je woning met je smartphone

Je woning vanop afstand in de gaten houden met je smartphone of tablet? Tegenwoordig kan het. Met een geavanceerde module koppel je je alarmsysteem thuis aan een handige app. Zo krijg je - zelfs aan de andere kant van de wereld - alarmsignalen en zelfs camerabeelden binnen. Dankzij Colpaert grijp je op elk moment in en voorkom je een inbraak in je woning.

Inbraakpreventie via het web

Om je thuis vanop eender welke locatie te monitoren, heb je enkel internetverbinding of gps nodig. Het alarmsysteem in je woning gebruikt een beveiligde internetverbinding om de camerabeelden of een alarmsignaal door te sturen. Vervolgens ontvang je via een speciale app meteen de gevraagde meldingen op je smartphone of tablet. Je schakelt het systeem aan of uit met enkele simpele swipes.

In sommige gevallen beschikt het systeem over een SOS of paniekfunctie. Hiermee activeer je je alarmsysteem thuis via je smartphone.
 

Een alarmsysteem met smartphone bediening vormt een geavanceerde en gebruiksvriendelijke keuze. Ook het bedienen van je poort, hekken of deur op afstand behoort tot de mogelijkheden. Contacteer ons hier voor advies. 

Colpaert blog alarmsystemen met smartphone
 

Mobiele bediening via een extra module

De extra module biedt je de mogelijkheid om je NetworX™ beveiligingssysteem op een gebruiksvriendelijke manier te bedienen. Deze module kan de status van uw beveiligingssysteem rapporteren via e-mail of pushbericht op je smartphone en biedt toegang tot uw systeem via een applicatie (iOS & Android). Met deze app kan je, waar en wanneer ook ter wereld, het NetworX™ beveiligingssysteem bedienen. Kan het nog handiger? Zeker!

ZeroWire Alarmsystemen

ZeroWire is hét perfecte draadloze beveiligingssysteem tegen inbrekers. Dankzij de UltraSync+ App bedien je het systeem vanop afstand. De handige spraakondersteuning op het paneel laat je weten wat de status van het systeem is. Bij een alarm kan de ZeroWire een bericht sturen naar je smartphone en/of meldkamer

Inbraakpreventie advies nodig?

Contacteer ons hier.