3 maal creatief met technologie

#Stayhome

3 maal creatief met technologie

#stayhome en vooral: #houdafstand. Twee hashtags die ons de oren omvliegen maar waar ook heel wat waarheid in schuilt. Want door thuis te blijven en wat verder van elkaar maken we kans op een mooie zomer.
En wie zegt dat thuisblijven saai is? Wie over een vleugje technologie beschikt in en rond zijn woning kan daar de tijd creatief mee doden.

Onze 3 tips:

1. Wie of wat ben ik?

Camerabewaking houdt normaal ongewenste gasten in de gaten. Maar in tijden van corona kan je je digitale waakogen ook gebruiken voor wat leukers. Waarbij je voldoende afstand houdt. Hoe? Laat één gezinslid iets uitbeelden voor je bewakingscamera’s. De rest raadt binnen wat hij/zij vakkundig aan het demonstreren is. Nog geen camerabewaking? Geen probleem. We helpen je alvast elektronisch verder.
 

2. Buren Badminton

Je conditie op peil houden tijdens je corona-huisarrest? Dat kan! Gebruik je automatisch hekken als badmintonnet. En daag je buurvrouw- of man eens uit voor een vriendschappelijke match.
 

3. Creatieve garage opkuis

Nu iedereen thuiszit lijkt een lente-schoonmaak op zijn plaats. De garage vormt vaak het epicentrum van troep. Maar wat als je nu eens de kids inschakelt bij het schoonmaken?

Open je automatische garagepoort en sla dit beeld visueel op. Vervolgens sluit je de garagepoort en ruimt één iemand enkele objecten op. Open je poort opnieuw en laat een ander gezinslid aanduiden wat veranderd is. Leuk en nuttig!
 

Samen staan we sterk

Enkel door samen te werken, overwinnen we deze crisis. Het zijn onrustige en verwarrende tijden maar een ding staat vast: We blijven er om je te beschermen. Dankzij onze ervaring in de inbraak- en brandpreventie zorgen we ervoor dat je geniet van je woning, op elk moment van de dag. Zo staan onze professionals nog steeds klaar om alle buitenwerken te realiseren.

Tijd voor een automatische garagepoort? Of je droom bewakingssysteem laten plaatsen? Dit is het moment. Geef ons een digitaal seintje.