Houd inbrekers buiten

Een veilig en warm nest dankzij Colpaert

Heb je liever geen ongewenste gasten in je (t)huis? Geef inbrekers geen enkele kans dankzij een goed alarmsysteem, al dan niet gecombineerd met camerabewaking. Zo geniet jij en de rest van je gezin van een welverdiende nachtrust en verlaat je zonder zorgen je huis. We geven je graag enkele goedbeveiligde tips.

Een feilloze plaatsing

Een thuis zonder zorgen start bij een goede bewaking. Onder de indruk van het ruime aanbod alarmsystemen op de markt? Dankzij onze knowhow en vakkennis zoeken we welk alarmsysteem het best bij je woning past: bekabeld of draadloos. Maak je over de plaatsing geen zorgen. Onze adviseurs zien toe op een vlotte, kwalitatieve installatie van je nieuw alarmsysteem. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we geen sporen nalaten bij de plaatsing. Net als jij dragen wij zorg voor jouw interieur, dat beloven we.

Na de vlotte integratie van ons systeem bespreken we graag onze verschillende service 
mogelijkheden
. Van mobiele bediening tot videofonie en parlofonie: we kiezen samen met jou de 
beste optie. 

Bel ons op +32 56 77 77 77 voor een gratis adviesgesprek.

Onze ervaring

Tegenwoordig zijn inbrekers volleerde professionals die innovatief te werk gaan. Laat de beveiliging van je woning daarom over aan professionals. Onze experts zijn er om je te beschermen en dit al 25 jaar lang. Dankzij onze ervaring in de inbraak- en brandpreventie zorgen we ervoor dat je geniet van je woning, op elk moment van de dag. 

Het beveiligen van je woning is onze zorg. 

Advies nodig over onze alarmsystemen

Vul hier ons contactformulier in of geef ons een seintje op: +32 56 77 77 77.
We helpen je graag verder.

​Tot binnenkort!