De veiligheid in je firma of winkel verhogen?

Dat doe je met automatisatie

Afstand houden en de hygiëne garanderen. Het motto waaronder veel bedrijven en winkels opnieuw de deuren openen voor werknemers en klanten. Instaan voor de veiligheid vraagt om de nodige creativiteit.
En innovatie. Gelukkig bestaan er systemen waardoor niemand nog een deurklink hoeft aan te raken. De naam? Automatisatie. In combinatie met onze professionals een uiterst doeltreffend verdedigingsmiddel tegen het vervelende virus.

Automatisatie

Toegangspoorten, binnen- en buitendeuren … Locaties met dagelijks heel wat passage. En aanrakingen van de bijhorende deurklinken, deurstangen, codeklavieren… Om je klanten, werknemers, leveranciers … te beschermen tegen het coronavirus raden we aan om alles zo veel mogelijk te automatiseren. Zo verleen je toegang vanop afstand. En voorkom je besmettingen. Onze vaklui automatiseren - mits de nodige veiligheidsmaatregelen - je:

Deuren

Garagepoorten

Hekkens

Toegangspoorten

- …

Kortom, automatisering is ons ding. Van je bedrijf een veilig bastion maken?

Contacteer ons hier

Onze merken

Domoticasystemen komen er in alle vormen, maten en kleuren. Systemen kunnen aaneengekoppeld worden tot één geheel, je kiest tussen een afstandsbediening of de smartphone en meer. Een greep uit ons aanbod:

- Duotecno

- Delta Dore Tydom

- Nikobus-Peha

- Vantage


Naast een verhoogde veiligheid is er natuurlijk ook het verhoogd comfort dat automatisering biedt. Je bedient alles letterlijk vanuit je luie zetel en krijgt ook meer controle over je woning.

Vergat je de verlichting in je woonkamer uit te doen? Eén simpele swipe op de smartphone en je hoeft je geen zorgen meer te maken. Of wat dacht je van een gezellig verwarmde woning wanneer je thuiskomt na een lastige dag op het werk?
Jij hebt de controle. Jij beslist. Jij bespaart ook.

De automatisatie-mogelijkheden lijken oneindig. Maar daarom zijn wij er. Om je advies op maat te geven. En om alles vervolgens netjes te installeren.

Vragen?

Neem hier contact op