• Alarmsystemen

  • Advisor Advanced

  • ZeroWire Alarmsystemen

  • ZeroWire Alarmsystemen

vraag uw gratis advies-
gesprek aan

Lees meer
Onze Diensten...

Alarmsystemen

Veiligheid is alles. Zéker de dag van vandaag. Onze state-of-the-art alarmsystemen staan garant voor degelijkheid, vernieuwing en veiligheid. Inbraakwerende sloten, mobiele bedieningen, paniekknoppen of een ZeroWire alarmsysteem. Onze alarmsystemen slaan alarm als het écht moet. 

Advisor Advanced

Hightech bewaking voor elke situatie.

Je bedrijf of woning 100% beveiligen tegen inbrekers? De Advisor Advanced beveiligingssystemen van UTC omarmen een wijde waaier aan beveiligingsaspecten. Kies voor een alleenstaand of geïntegreerd systeem met zowel toegangscontrole, video als brandbeveiliging. Je breidt je Advisor Advanced alarmsysteem zelf uit naar keuze. Het resultaat: een volledig geïntegreerde, stijlvolle oplossing aan een betaalbare prijs die bovendien enorm gebruiksvriendelijk is.

Alarmen

We zijn graag op de hoogte van alles. Dag en nacht. Ook hebben we graag iets of iemand die ons een veilig gevoel geeft. Ook dag en nacht. Laat onze alarmen nu net de combinatie van die twee zijn. Ze houden je op de hoogte én zijn je beste vriend. Krijg een melding wanneer het écht nodig is, grijp in wanneer het nog kan en voorkom zo nare ervaringen. Bescherm je (t)huis en vertrek met een goed gevoel op reis. Of je nu plannen hebt voor een nieuwbouw of wil renoveren: een alarmsysteem creëert een gevoel van veiligheid. Inbrekers worden steeds inventiever: vertrouw daarom voor de aankoop en installatie van je alarmsysteem op professionals. Inbrekers 100% buiten houden? Combineer dan een alarmsysteem en camerabewaking: je leest er alles over in ons blogbericht.

Mobiele bediening NX-595E

De NX-595E biedt je de mogelijkheid om je NetworX™ beveiligingssysteem op een gebruiksvriendelijke manier te bedienen. Deze module kan de status van uw beveiligingssysteem rapporteren via e-mail of pushbericht op je smartphone en biedt toegang tot uw systeem via een applicatie (iOS & Android). Met deze app kan je, waar en wanneer ook ter wereld, het NetworX™ beveiligingssysteem bedienen. Kan het nog handiger? Zeker!

De NX-595E beschikt over een geïntegreerde webpagina om je beveiligingssysteem te bedienen via PC en/of smartphone. Koppelingen maken met de intercom, deurcontrole en sturingen vanop afstand zijn maar enkele mogelijkheden van deze module.

Paniekknoppen

Stel je voor dat je ’s avonds alleen thuis of op het bedrijf bent. Op een bepaald moment hoor je een vreemd geluid dat je niet kan plaatsen. Gaan kijken? Blijven zitten? Politie bellen? Of stil zijn? Zo’n situaties willen we vermijden. Daarom zijn er paniekknoppen. Eén druk op de knop en de bevoegde instanties worden verwittigd. Zonder eventuele inbrekers zelf te alarmeren. Zo kan je altijd op beide oren slapen.

ZeroWire Alarmsystemen

ZeroWire is hét perfecte draadloze beveiligingssysteem tegen inbrekers. Dankzij de UltraSync+ App bedien je het systeem vanop afstand. De handige spraakondersteuning op het paneel laat je weten wat de status van het systeem is. Bij een alarm kan de ZeroWire een bericht sturen naar je smartphone en/of meldkamer. Hij kan voorzien worden van camera’s, waarmee je de beelden met een app waar dan ook ter wereld live bekijkt (of terugkijkt). Het is ook mogelijk om bij een alarmmelding de camerabeelden te zien en deze vast te leggen. De inbrekers moeten alleen mooi lachen naar de camera. Ze maken geen kans.

ZeroWire biedt je op meerdere manieren extra comfort en veiligheid. Via de app kan je met intelligente functies de verlichting eenvoudig regelen, verwarming beheren, deursloten bedienen, en tal van andere comfort functies. Door het integreren van draadloze rookmelders word je gewaarschuwd bij brand. Een draadloze paniekknop kan er dan weer voor zorgen dat je familie op tijd gewaarschuwd wordt bij nood. U leest het goed: de mogelijkheden zijn eindeloos.


Ontdek ook onze:


Vragen?

Contacteer ons op +32 56 77 77 77. Tot binnenkort!