• Domotica

vraag uw gratis advies-
gesprek aan

Lees meer
Onze Diensten...

Domotica

Domotica is een ruim begrip. Naast de gewone elektriciteitswerken hebben wij ons gespecialiseerd in de installatie van diverse domotica systemen. Gaande van een Peha-installatie, een eerste stap in de zoektocht naar een woning die zich aanpast aan de behoeften van de bewoners, tot een Vantage of duotecno-installatie met volledige integratie van verlichting, audio, video, verwarming en dergelijke meer.

Duotecno-Vantage

Bij deze complete domoticasystemen kan men ook audio, video, verwarming, parlefonie of videofonie integreren. We kunnen al deze technieken koppelen en aan de hand van een creatieve en doordachte programmatie een systeem creëren dat rekening houdt met uw eisen en verlangens. Beide domotica-systemen beschikken over touchscreens die het mogelijk maken al deze technieken centraal te bedienen. Handig toch? Ontdek hier alle DuoTecno producten.

Nikobus-Peha

Via drukknoppen, bewegingsdetectoren of afstandsbedieningen kan je je lichten bedienen, dimmen of sfeer creëren. Het aansturen van rolluiken, gordijnen, afzuigmotoren en andere behoort ook tot de mogelijkheden. Drukknoppen kunnen vrij geprogrammeerd worden om kap- en breekwerk te vermijden bij eventuele wijzigingen. Bij het verlaten van de woning kan men in 1 handeling lichten doven, rolluiken naar beneden laten en de verlichting van de oprit doven. Welkom in de toekomst!


Meer weten over domotica en Smart Homes?

Lees het blog bericht hier.

 

Vragen over onze domotica systemen? 

Contacteer ons hier.
 

Verken ook onze: