• Automatische rolluiken

vraag uw gratis advies-
gesprek aan

Lees meer
Onze Diensten...

Automatische rolluiken

Rolluiken kunnen geopend of gesloten worden met een druk op de knop. Dit kan voor elk rolluik afzonderlijk of centraal voor alle rolluiken. Indien gewenst kunnen deze rolluiken ook op een klok geschakeld worden, of in functie van het daglicht. De rolluiken zijn van de beste kwaliteit! Hoe kan het ook anders.

Elektrische rolluiken

Rolluiken zijn ideaal om te verduisteren maar wegen ook heel wat. Handmatige rolluiken kunnen dus behoorlijk zwaar zijn. Laat onze elektrische rolluiken maar het werk doen. Met een druk op de knop bedien je de grootste en zwaarste rolluiken. In enkele seconden geopend en gesloten. Of op een bepaald moment van de dag? Makkie!

Inbraakwerende rolluiken

Onze rolluiken kunnen ook dienst doen om inbrekers af te schrikken en buiten te houden. Het wordt een stuk moeilijker om een woning of bedrijf binnen te geraken als er een inbraakwerend rolluik aanwezig is. De rolluiken zijn zodanig stevig en degelijk qua materiaal dat ze het snel gaan opgeven. De inbrekers dan toch. Je rolluik houdt gewoon stand. En dat is uiteraard de bedoeling.


Verken ook onze:

Automatische gordijnen


Vragen voor ons team?

Contacteer ons hier.