• Deuren

  • Schuifdeuren

  • Snelloopdeuren

  • Veiligheidsdeuren

vraag uw gratis advies-
gesprek aan

Lees meer
Onze Diensten...

Deuren

Onze deur staat altijd open. Wel ja, niet altijd. Op momenten dat ze gesloten moet zijn is ze ook écht gesloten. Zonder pardon. Onze deuren zijn stuk voor stuk dé referentie van veiligheid. Of het nu gaat om draai-, inbraakwerende, paniek-, schuif-, snelloop- of veiligheidsdeuren.

Draaideuren

Draaideuren zijn enorm handig als er veel volk over de vloer komt. Ze hebben een handig mechanisme waardoor ze makkelijk draaien. Aan de andere kant zijn ze ook goed af te sluiten. Na sluitingsuren geraakt er niemand meer binnen. Dat hoeft ook niet. “Tot in den draai!”

Inbraakwerend deurbeslag

Je deuren en ramen optimaal beveiligen? Dan is veiligheidsbeslag cruciaal. 

Inbrekers zijn experts in het opsporen van zwakke plekken in een woning.

Bij inbraakbeveiliging telt elke schakel. Door je voor- en achterdeur van veiligheidsbeslag te voorzien, voorkom je inbraken in je woning.
 

Bij Colpaert kan je terecht voor verschillende types inbraakwerend deurbeslag.

Contacteer ons hier voor meer info.

Inbraakwerende deuren

Als inbrekers in jouw huis of bedrijf willen komen doen ze dat meestal via een deur. Wij beloven plechtig: met een inbraakwerende deur wordt die opdracht quasi onmogelijk. De deuren zijn zo degelijk en stevig dat inbrekers er geen beginnen aan zien. Bye bye!

Inbraakwerende sloten

Een inbraak is nooit leuk. Zover zijn we al. Iedereen die ooit met een inbraak te maken had, zegt dat hij/zij de beveiliging thuis of op het bedrijf anders zou aangepakt hebben. Wat als je de beveiliging, zoals speciale sloten, vanaf het begin kon aanpakken? Daar is Colpaert voor. Onze inbraakwerende sloten laten je niet in de steek. Op slot is ook écht op slot. De inbrekers die zo’n slot kraken, mogen zich wenden aan onze receptie.

Meerpuntsluitingen

Je voor- of achterdeur optimaal beveiligen? Kies dan voor meerpuntsluitingen. Met dit type slot is je deur minstens op 3 plaatsen beveiligd, terwijl je slechts één sleutel nodig hebt. Met dit deurslot houd je inbrekers buiten en verlaat je steeds je woning met een veilig gevoel.
 

Je sloten laten vervangen of nieuwe sloten laten plaatsen? 
 

Bij Colpaert kan je altijd terecht voor advies rond inbraakpreventie én een professionele plaatsing van sloten. Contacteer ons hier.

Motorische sloten

Automatisatie is de toekomst van inbraakbeveiliging en Colpaert speelt hier professioneel op in. Met motorische sloten bijvoorbeeld.
Wil je je deuren vanop afstand openen? Dat kan! Deze geavanceerde deursloten worden aan het domoticasysteem gekoppeld. De tuinman binnenlaten vanop afstand? Een druk op de afstandsbediening en hij is binnen. Een bijkomend voordeel is dat je op elk moment kan controleren of je voordeur gesloten is. Zo houd je ongewenste gasten buiten.

Vragen over dit type slot?

Contacteer het Colpaert team hier.

Paniekdeuren

Stel dat er tóch een inbrekers je pand binnentreden (omdat er misschien nog geen inbraakwerende deur aanwezig was). Wat nu? Geen paniek. Daar is een deur voor. De paniekdeur! Vanaf het inbraakalarm af gaat, sluit de deur zich en kan je schuilen in die afgesloten ruimte. De deuren zijn kogelwerend en vergrendelen automatisch. Zo kan je veilig wachten tot de bevoegde instanties aankomen. 

Schuifdeuren

Bakker? Slagerij? Horeca-zaak? … Kortom: er komt veel volk over de vloer. Daarom is het belangrijk een balans te vinden tussen het open- en dichtgaan van een deur. Er ontsnapt telkens warmte. Met onze schuifdeuren kies je voor een kwalitatieve oplossing. Vlot, snel en degelijk.

Snelloopdeuren

In kantoren, winkels, bedrijven of particuliere woningen hebben deze automatische snelloopdeuren reeds hun efficiëntie bewezen. Aangestuurd door bewegingsdetectoren, drukknop of toegangscontrole, openen en sluiten deze deuren zich steeds op het juiste ogenblik. Lekker snel!

Veiligheidsdeuren

Om uw woning optimaal te beveiligen kunnen wij verschillende types veiligheidsdeuren aanbieden:


- met gepantserde deurbladen met staalplaten
- meerpuntsluitingen
- dievennokken
​- regelbare scharnieren
 

De deuren werden met een positief resultaat getest op reële inbraakpogingen, brandproeven en kogelwering.

 

Bekijk ook onze:


Hekkens
Garagepoorten

Vragen? 

Contacteer ons hier