• Deuren

  • Schuifdeuren

  • Snelloopdeuren

  • Veiligheidsdeuren

vraag uw gratis advies-
gesprek aan

Lees meer
Onze Diensten...

Deuren

Onze deur staat altijd open. Wel ja, niet altijd. Op momenten dat ze gesloten moet zijn is ze ook écht gesloten. Zonder pardon. Onze deuren zijn stuk voor stuk dé referentie van veiligheid. Of het nu gaat om draai-, inbraakwerende, paniek-, schuif-, snelloop- of veiligheidsdeuren.

Draaideuren

Draaideuren zijn enorm handig als er veel volk over de vloer komt. Ze hebben een handig mechanisme waardoor ze makkelijk draaien. Aan de andere kant zijn ze ook goed af te sluiten. Na sluitingsuren geraakt er niemand meer binnen. Dat hoeft ook niet. “Tot in den draai!”

Inbraakwerende deuren

Als inbrekers in jouw huis of bedrijf willen komen doen ze dat meestal via een deur. Wij beloven plechtig: met een inbraakwerende deur wordt die opdracht quasi onmogelijk. De deuren zijn zo degelijk en stevig dat inbrekers er geen beginnen aan zien. Bye bye!

Paniekdeuren

Stel dat er tóch een inbrekers je pand binnentreden (omdat er misschien nog geen inbraakwerende deur aanwezig was). Wat nu? Geen paniek. Daar is een deur voor. De paniekdeur! Vanaf het inbraakalarm af gaat, sluit de deur zich en kan je schuilen in die afgesloten ruimte. De deuren zijn kogelwerend en vergrendelen automatisch. Zo kan je veilig wachten tot de bevoegde instanties aankomen. 

Schuifdeuren

Bakker? Slagerij? Horeca-zaak? … Kortom: er komt veel volk over de vloer. Daarom is het belangrijk een balans te vinden tussen het open- en dichtgaan van een deur. Er ontsnapt telkens warmte. Met onze schuifdeuren kies je voor een kwalitatieve oplossing. Vlot, snel en degelijk.

Snelloopdeuren

In kantoren, winkels, bedrijven of particuliere woningen hebben deze automatische snelloopdeuren reeds hun efficiëntie bewezen. Aangestuurd door bewegingsdetectoren, drukknop of toegangscontrole, openen en sluiten deze deuren zich steeds op het juiste ogenblik. Lekker snel!

Veiligheidsdeuren

Om uw woning optimaal te beveiligen kunnen wij verschillende types veiligheidsdeuren aanbieden:


- met gepantserde deurbladen met staalplaten
- meerpuntsluitingen
- dievennokken
‚Äč- regelbare scharnieren
 

De deuren werden met een positief resultaat getest op reële inbraakpogingen, brandproeven en kogelwering.

 

Bekijk ook onze:


Hekkens
Garagepoorten

Vragen? 

Contacteer ons hier