• Hekkens

  • Draaihekkens

  • Schuifhekkens

vraag uw gratis advies-
gesprek aan

Lees meer
Onze Diensten...

Hekkens

Je kan het zo ‘hek’ niet bedenken! Automatisatie verhoogt het comfort in een woning aanzienlijk. Daarom bieden wij tal van automatisaties aan. Wij automatiseren elk type hekken (bestaand of nieuw). Of het nu een schuifhekken of een draaihekken is, wij kunnen u steeds de juiste automatisatie opties aanbieden. 

Aanvullend bieden wij de nodige beveiliging met fotocellen, een knipperlicht en/of drukbanden. Enkele mogelijkheden voor het aansturen van deze automatisaties zijn: afstandbediening, drukknop, klok, codeklavier, detectie van wagens, ticket gever, badges…

Draaihekkens

Met onze state-of-the-art draaihekkens voorzie je jouw woning of bedrijf van de ideale toegangsbeveiliging. Sierlijke draaihekkens zorgen voor de nodige sfeer en design. Bovendien zijn ze gebouwd met stevige en degelijke materialen en hebben ze een prachtige uitstraling. Uiteraard kunnen ze automatisch bediend worden. Met één druk op een knop. Of met een sensor als je de oprit nadert? Alles kan. Alles mag.

Schuifhekkens

Mag het wat robuuster en steviger zijn? Dan hebben we een ruim aanbod houten en metalen schuifhekkens. Meestal worden deze gebruikt waar de doorgang een stuk breder is dan een standaard wagen. Het zijn ideale hekkens om bijvoorbeeld vrachtwagens toegang te bieden tot je domein. Elke chauffeur kan daarbij beschikken over een afstandsbediening. Zo blijf je rustig in je kantoor zitten. Makkelijker kan niet!

Schuifpoorten

Onze automatische schuifpoorten houden inbrekers weg van je oprit: ze vormen de eerste grote hindernis. Een trendy obstakel trouwens.
Je kiest zelf welke poort het best past bij je woning.

 

Ontdek ook onze:

Garagepoorten

Vragen over onze hekkens en schuifpoorten?

Contacteer ons team hier