• Verkeerspalen

vraag uw gratis advies-
gesprek aan

Lees meer
Onze Diensten...

Verkeerspalen

Een slagboom is soms niet nodig. Een verkeerspaal kan wonderen doen. Die verdwijnt in de grond als er passage is, en komt recht als er niemand moet voorbijkomen. Ze zijn zodanig stevig dat je er zonder toestemming niet zomaar door kan. Probeer maar!

Rampalen/Bollards

Als we ‘ram-palen’ zeggen, dan bedoelen we dat je die best niet ramt. Het zou wel eens slecht kunnen aflopen voor je voertuig (en je Airbag). De bollards zijn zodanig stevig dat er niemand doorkomt die dat niet moet. Verder zijn ze extreem snel in bediening. Naar boven en beneden voor je het beseft. Dé ideale toegangscontrole

Verkeerscontrolepalen

Deze palen leiden het verkeer in goede banen en zorgen voor een perfecte doorstroom op uw domein. Controleer ze vanop afstand en beslis zelf wie je toegang verleent. Handig!
 

Verkeerszuilen

Fietsen of auto’s veilig langs een middenberm of vluchtheuvel leiden? Plaats dan verkeerszuilen: ze vormen een opvallend herkenningspunt en voorkomen kwetsuren en schade.

Verzinkbare palen

Beslis zelf welke leverancier, bezoeker of klant toegang krijgt tot je firma. Iemand is welkom? Dan verdwijnen deze verzinkbare palen in de grond. Een ongewenst voertuig aan je bedrijf? Eén druk op de knop en de palen blokkeren de weg meteen.
 

Gerelateerde producten:

Slagbomen

Parkeersystemen
 

Vragen voor ons?

Contacteer ons team hier